www.peilschaal.nl

Welkom

Welkom ! op www.peilschaal.nl, de site van Polomnis welke ontworpen is om de communicatie met u als opdrachtgever over onze peilschalen eenvoudiger te maken en beter te stroomlijnen. Daarbij kunt u per peilschaal opgeven of u deze wel of niet wilt voorzien van onze unieke, inmiddels bij velen bekende verstelbare aluminium peilschaalhouder.

De site biedt u de mogelijkheid om online de gegevens van de door u benodigde peilschalen op te slaan, te wijzigen en aan te vullen. De bestelprocedure via onze site is eenvoudig en bestaat uit 3 stappen:

  1. U maakt éénmalig uw eigen gebruikersaccount aan welke beschermd is met een gebruikersnaam en een wachtwoord. Daarin worden uw vaste gegevens opgeslagen;
  2. Vervolgens maakt u één of meer bestellingen aan, b.v. omdat u ten behoeve van meerdere projecten wilt bestellen of omdat u periodiek bestellingen plaatst;
  3. Tot slot voegt u aan de gemaakte bestellingen per peilschaal de details zoals peilbereiken e.d. toe.

Eerst wanneer u uw bestelling of aanvraag compleet heeft gemaakt en alle gegevens op fouten heeft gecontroleerd, verzendt u deze naar Polomnis. Afhankelijk van uw instructies ontvangt u op zeer korte termijn van ons een aanbieding of orderbevestiging.

Omdat gebruikmaking door u van deze site ertoe leidt, dat wij de gegevens van uw peilschalen op een duidelijke, overzichtelijk wijze aangeleverd krijgen, verwachten wij u minder te hoeven lastigvallen met vragen om aanvullende informatie. Bovendien “rollen” de aanvragen of bestellingen direct onze orderadministratie in. Dat alles leidt tot een kostenbesparing, waar u als opdrachtgever van profiteert. Zowel het gebruikelijke bedrag aan vaste orderkosten, alsook de basisprijs per strekkende meter voor de peilschalen zelf zijn voor bestellingen via deze site in prijs verlaagd.

Mocht u – ondanks de aanwijzingen op de schermen - vragen hebben over het gebruik van deze site dan kunt u ons bellen via het nummer 038-3332000 of een e-mail versturen via de contactpagina. Uiteraard kunt u dit e-mailadres ook gebruiken voor suggesties ter verbetering, waarvoor wij ons van harte aanbevolen houden.

Wij hebben aan het ontwerp van deze site de grootst mogelijke aandacht besteedt en zijn daarbij zo zorgvuldig mogelijk te werk gegaan. Wij aanvaarden echter geen enkele verantwoordelijkheid voor het gebruik daarvan.

Polomnis grafisch polyester


Industrieweg1a 8263 AA Kampen  -  Tel 038-333 2000 - Fax.: 038-331 3614  -   K.v.K. : 08176775