Al 50 jaar
Al 50 jaar
Polomnis vervaardigt al meer dan 50 jaar hoogwaardige polyesterborden volgens een uniek procedé.
Uniek Procedé
Uniek Procedé
Door ons unieke procedé liggen de afbeeldingen in het bord in plaats van er bovenop. Langdurige zichtbaarheid en een heldere afbeelding zijn hierdoor gegarandeerd.
Weer en Wind bestendig
Weer en Wind bestendig
Onze borden zijn bestand tegen water, felle zon, zout, zand en chemicaliën.
Stevig en Slagvast
Stevig en Slagvast
Borden van Polomnis hebben een zeer lange levensduur. Doordat de borden laag voor laag worden opgebouwd zijn ze slagvast, moeilijk kapot te krijgen en toch flexibel.

Wanneer u een bord nodig heeft, kies dan voor ons unieke procedé

Polomnis vervaardigt al meer dan 50 jaar hoogwaardige polyesterborden volgens een uniek procedé.  Een bord van Polomnis is uw keuze voor een solide, handgemaakt bord met een lange levensduur, gegarandeerde kleurechtheid en weinig onderhoud. 

Wij produceren de polyesterplaten uit zorgvuldig geselecteerde grondstoffen zoals gelcoats, lamineerharsen en glasvezelmatten. De tekst/afbeelding wordt geïntegreerd in de verschillende lagen, waardoor het bord onbereikbaar wordt voor zout, zand, zonlicht en vandalisme. Naast het produceren van borden kunnen wij ook zorgen voor de bevestigingsmaterialen en frames. 

Onze klanten zijn Waterschappen, Gemeenten, Recreatieorganisaties, Landschapsorganisaties, Waterleidingbedrijven, Ontwerpbureau's, Bouwbedrijven, Aannemers, Gasbedrijven, Elektriciteitsbedrijven en de Offshore Industrie.


Polomnis faciliteert duurzame communicatie