Al meer dan 50 jaar...

Polomnis is in 1963 opgericht als dochteronderneming van de NV Scado, de rechtsvoorganger van DSM Resins, momenteel één van de grootste producenten van o.a. polyesterharsen en gelcoats. Ons doel was het ontwikkelen van diverse toepassingen waarin polyester verwerkt werd, maar onder druk van de concurrentie werden nagenoeg alle activiteiten al snel beëindigd.

In 1967 verzelfstandigden wij en verwierven we de rechten op het procedé dat wij, met enkele aanpassingen van de "ingrediënten",  heden ten dage nog steeds toepassen.

In 1972 verhuisden we naar Kampen waar tot 1984 naast de polyesterborden ook nog diverse polyester vormstukken gemaakt werden zoals boeien voor de scheepvaart en dak- en bumperspoilers voor vrachtwagens. Nadat bleek, dat de productie van vormstukken niet binnen de strategie van Polomnis paste en binnen Polomnis ook niet winstgevend gemaakt kon worden, werd de vormstukkenafdeling in 1985 afgestoten en legde Polomnis zich met succes toe op de productie van polyesterborden.

Al onze ervaring staat borg voor kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid. 

Job ten Doeschate
directie en verkoop

Judith ten Doeschate
backoffice