Kiest u voor een Polomnisbord dan kiest u voor:

  • Een solide, handgemaakt bord van hoge kwaliteit met een zeer lange levensduur, vervaardigd volgens een uniek procedé.

  • Een bord met haarscherpe afbeeldingen, duidelijke teksten (zelfs bij de kleinste lettertypes) en een zeer lange kleurechtheid.

  • Graffiti-,  weer-, zout- en zandbestendig.

  • Zeer lage onderhoudskosten en een minimum aan schoonmaakkosten.

  • Juiste bevestiging in de natuurlijke omgeving.

  • Een bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring met een persoonlijke benadering en waar prijs-kwaliteitsverhouding 'ouderwets' kloppen.

Weerscondities

 

In het water, langs de kant, in de felle zon, in de duinen: Polomnisborden bewijzen hun nut, al jaren lang. De borden verkleuren niet onder invloed van UV-straling. 

Ook zout en zand hebben geen invloed op de kwaliteit van het bord of de afbeelding. 

Dit in tegenstelling tot veel traditionele materialen zoals aluminium.

GraffitiDoordat er een harde, transparante toplaag op de borden is aangebracht zijn deze ook bestand zijn tegen chemicaliën. De borden kunnen, na bespoten te zijn met graffiti of besmeerd te zijn met viltstiften, met een oplosmiddel eenvoudig gereinigd worden. 

Het schoonmaken heeft geen invloed op de afbeelding of op het bord.

Stevig en slagvast

 

Uw bord heeft een een zeer lange levensduur: diverse Polomnisborden staan al 20 jaar. Doordat de borden laag voor laag worden opgebouwd zijn ze slagvast, moeilijk kapot te krijgen en toch flexibel. 
De bevestigingen brengen we met de sterkste lijmsoort aan. Door de gladde achterkant zijn de borden minder gevoelig voor vandalisme.